Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Nano akvāriji (51)
Lielie akvāriji (111)
Akvāriji profesionāļiem (7)
Paliktņi (64)
Īpaši jūras akvārijiem
Zāles (19)
Barība (113)
Dzesēšanas sistēmas (9)
Barotavas (17)
Sildītāji (64)
Piederumi filtram
Filtri (103)
Gaisa kompresori (40)
Smidzinātāji (37)
Spuldzes
Apgaismojums (135)
Mēslojumi un ķimikālijas
Instrumenti akvāriju tīrīšanai (33)
Akvāriju stiklu tīrīšana (38)
Akvārija tīrīšana (57)
CO2 sistēmas (87)
Testi (78)
Dekorācijas
Ūdens sūkņi (50)
Straumes sūkņi (8)
Skimmeri (15)
Osmoze (52)
Ozonatori (2)
Piederumi (218)
Grunts (78)
UV sterilizatori (29)
Rezerves daļas
Dīķiem
Augi (44)
Garneles
Akvārija gliemeži
Putni
Kaķi
Suņi
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Zivis   »   Filtri





Instrukcija PDF PDF - Tidal-Filter.pdf
Kods:000116065221
Nosaukums:Seachem TIDAL Filter 55
Ražotājs:Seachem (ASV)
Filtra veids (ārējie/iekšējie)::Piekaramais 
Akvārija tilpumam (l)::līdz 200 
Faktiskais pompas ražīgums (l/h)::1000 
Filtra tilpums (l)::1.2 
Jaudas patēriņš (W)::
Pompas ražīguma kategorija (l/h)::700-1000 

Cena:
89.90 


Attēli (3)
Vairāk informācijas
Piederumi
YouTube

 

 

Akvārija filtrēšana ir būtiska jebkura veida akvārijam. Tāpēc akvāriju pasaulē filtrēšanas tehnoloģijas tiek nepārtraukti attīstītas un pilnveidotas. Laiks nestāv uz vietas, un tagad Seachem ir izlaidis pilnīgi jaunu no nulles izstrādātu filtru. Kāda ir šādu filtru priekšrocība? Atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem jaunā piekaramā filtra grozā var ievietot jebkuru pildvielu. Turklāt ar filtra palīdzību ir iespējams organizēt augsta līmeņa bioloģisko filtrēšanu, jo šie Tidal filtri ir aprīkoti ar lielporu sūkli un speciāli izstrādātu biokeramikas pildvielu. Turklāt tie neaizņem ūdens telpu un nebojā akvārija interjera dizaina izskatu. Salīdzinot ar ārējiem filtriem, iebūvēto filtru priekšrocība ir to kompaktums, to izvietošanai nav nepieciešams liels skapis, un to jaudu var ātri un viegli pielāgot.

 

Tidal Power Filter ir izstrādāti pilnīgi no nulles, lai nodrošinātu jebkuru akvāriju ar augstas kvalitātes integrētu filtrāciju sālsūdens un saldūdens akvārijiem. Seachem ir izstrādājis 3 filtrus: Tidal 55, 75 un 110. Tie ir viegli lietojami un pielāgojami dažādiem akvārija apstākļiem. Ar daudzām funkcijām, tai skaitā pašsūknējošu sūkni, dubultu ūdens iesūkšanu, skimmeri, regulējamu plūsmu, apkopes monitoru, pašattīrošu pretkorozijas rotoru un filtru grozu, kurā var būt jebkuri filtra elementi - un vēl daudz vairāk. Tidal Power filtri ir izstrādāti maksimāli universāli, lai nodrošinātu maksimālu ūdens kvalitāti un bītu ērti lietojami. Tie ir piemēroti visdažādākajiem akvārijiem, sākot no sālsūdens līdz saldūdenim, sākot no 200 litriem līdz 415 litriem.

 

Viegli lietojams filtrs:

 

Pašsūknējošais sūknis nozīmē, ka, uzsākot filtrēšanu, nav nepieciešams piepildīt filtra grozu ar ūdeni, iedarbināt sifonu, vai citādi kontrolēt filtra darbību. Tas arī nozīmē, ka filtrs pēc strāvas pārtraukuma vai pēc apkopes automātiski restartējas bez traucējumiem. Filtram ir arī pašattīrošs, nerūsējošs rotors, kas piemērots gan jūras, gan saldūdens videi. Tas vienkāršo apkopi un padara filtru piemērotu plaša spektra dažādu veidu akvārijiem.

 

Sūknis ir izolēts un kluss, kas ļauj filtru ievietot birojos vai guļamistabās.
 

 

 

Sistēma informēs jūs par filtra tīrīšanas laiku, lai noteiktu apkalpošanas laiku.

Laika gaitā filtra elementi var kļūt piesārņoti, aizsērējuši ar detrītu un apturēt ūdens plūsmu. Kad tas notiek, iedegas servisa indikators augšpusē. Šī ir maza zila caurule, kas parādās, kad filtri ir jātīra, kas ļauj savlaicīgi un bez pārbaudes nomainīt pildvielas. Grozs ir veidots ar paceltām spraugām, kas aiztur detrītu un neļauj tam iesūkties filtrā, kad plūsma tiek apturēta.
 

   

 

 

 

 

 

Filtra sānos var regulēt ienākošā ūdens plūsmu gan no zemūdens iesūcēja, gan virsmas skimmera. Paša sūkņa plūsmu kontrolē, noregulējot to priekšā. Ūdens cirkulē filtrā, tāpēc plūsmas pagriešana uz leju neizraisīs sūkņa nodilumu un neradīs problēmas filtrā.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidal filtri ir aprīkoti ar regulējamiem skimeriem, tie ļauj iesūknēt ūdeni no jebkura akvārija līmeņa, neapturot filtru. Ūdens tiks iesūknēts nedaudz zem virsmas līmeņa, kur uzkrājas zivju dabiskās dzīves atkritumi, un dziļāk akvārijā, attīrot peldošos gružus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filtra sānos ir novietots sildītāja turētājs, tas ļauj vienmērtīgi izkliedēt uzsildīto ūdeni akvārijā.
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Vāciņš var tikt izmantots kā pamatne, lai apkopes laikā izvairītos no ūdens izšļakstīšanās.
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Seachem ir izstrādājis apjomīga tilpuma grozu, kurā ietilpst lielporu sūklis un īpaši izstrādāta Matrix - biokeramikas pildviela, kas, pateicoties porām, spēj uzturēt lielu skaitu labvēlīgo baktēriju. Papildus standarta pildvielu komplektiem filtru grozā ir daudz vietas neatkarīgai pildvielu izvēlei (bez kasetnēm).

 

 

Svarīgi zināt! kā "biokeramika" sāk strādāt tikai lietojot baktērijas – kapsulu, pulvera vai šķidrā veidā

  

 

 

  

 

 

 

Inovatīvs dizaina risinājums.
Ventilācijas spraugas filtra apvalkā un aerācijas rievas pie izplūdes nodrošina, ka tvertnē atgrieztais ūdens ir bagātināts ar skābekli. Sūknis dzen ūdeni pa groza dibenu un izstumj to uz augšu, padeves plūsma nodrošina ūdens caurplūdi caur visiem filtriem atšķirībā no filtriem ar apgrieztu plūsmu.

 

Tidal filtrs ir ļoti pārdomāts un uzticams ražotāja Seachem produkts. Konstrukcija un dizains apvienojumā ar jaudīgu, bet klusu sūkni padara ierīci perfekti piemērotu daudziem akvārijiem. Pateicoties ietilpīgajam grozam, filtrēšanu var veikt atbilstošā līmenī jebkurā akvārijā.

 


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

EHEIM Professionel 4+ 250 filtrs
Filtri »
€ 179.99 

FLUVAL 207
Filtri »
€ 138.90 

JBL CristalProfi i200 greenline
Filtri »
€ 67.99 

Tetra IN 300 plus
Filtri »
€ 26.50 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X