Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Nano akvāriji (51)
Lielie akvāriji (111)
Akvāriji profesionāļiem (7)
Paliktņi (64)
Īpaši jūras akvārijiem
Zāles (19)
Barība (113)
Dzesēšanas sistēmas (9)
Barotavas (17)
Sildītāji (64)
Piederumi filtram
Filtri (103)
Gaisa kompresori (40)
Smidzinātāji (37)
Spuldzes
Apgaismojums (135)
Mēslojumi un ķimikālijas
Instrumenti akvāriju tīrīšanai (33)
Akvāriju stiklu tīrīšana (38)
Akvārija tīrīšana (57)
CO2 sistēmas (87)
Testi (78)
Dekorācijas
Ūdens sūkņi (50)
Straumes sūkņi (8)
Skimmeri (15)
Osmoze (52)
Ozonatori (2)
Piederumi (218)
Grunts (78)
UV sterilizatori (29)
Rezerves daļas
Dīķiem
Augi (44)
Garneles
Akvārija gliemeži
Putni
Kaķi
Suņi
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Zivis   »   Augi



Jauns pievedums

Kods:132BTC
Nosaukums:Eleocharis acicularis Mini 1-2-Grow
Ražotājs:Tropica (Danija)
Preces tips:Priekšplānā augi
Pēc sarežģītības pakāpes::vidējie 

Cena:
8.90 


Attēli (3)
Vairāk informācijas
YouTube

 

Eleocharis acicularis "Mini" (Eleocharis sp. Mini) jeb Sitnyag tiny ir mazākais zāles formas zemūdens zāliena veids. Eleoharis "Mini" ir nepārprotami atšķirīgs no tā līdzinieka Eleoharis parvula, kuram lapas ir taisnas un vērstas uz ūdens virsmu, bet Eleoharim “Mini” tās ir spirālveida. Tā adatveidīgajām lapām ir gaišāka krāsa un izliekta forma, kas galu galā neļauj augam izstiepties augumā. Tas nespēj izstiepties pat, ja nākas augt citu augu ēnā. Lapu ārējo struktūru nevar sajaukt ne ar ko citu. Turklāt šis augs ir ļoti zems, parasti tā augstums nepārsniedz 3 cm, lapu garums reti pārsniedz 4 cm.

 

Eleoharis "Mini" aug ļoti lēni, tāpēc tas nav bieži jāapgriež. Augs piemērots priekšplānam, jo ir ļoti zems, bet tieši tādēļ lieliski piemērots nanoakvārijiem.

 

Ir vēlams stādīt augu mazās stādkopās, vienmērīgi sadalot tās pa visu plānoto laukumu. Visērtāk to darīt akvārija starta brīdī, kad tajā vēl nav zivju un tādēļ tvertnē var iepildīt tikai nedaudz ūdens.

 

Augs slikti pacieš aļģu klātbūtni, tās ne tikai bojā izskatu, bet arī var izraisīt tā bojāeju. Problēmas ar aļģēm parasti rodas jauna akvārija startēšanas laikā. Bet tas parasti attiecas uz tiem, kas sevi uzskata par “profesionāļiem”, kam nav jārēķinās ar parastajiem akvārija startēšanas nosacījumiem. Tāpēc šo augu bieži iesaka stādīt tikai pēc tam, kad akvārijā ir izveidojies bioloģiskais līdzsvars. Gudrinieki, kas startē akvāriju ar dzīvajiem augiem, neņem vērā faktu, ka šādam akvārijam filtrāciju nepieciešams pārdomāt rūpīgāk nekā tad, ja akvārijs būtu paredzēts vienīgi zivīm. Bieži netiek pievienotas labvēlīgās baktērijas, kas atbild par visu netīrumu pārstrādi akvārijā. Jāsaprot, ka, stādot doto augu, puse no tā, kas iestādīts, sapūs un tikai daļa dzīs jaunas atvases. Tādēļ bez baktēriju palīdzības sapuvusī masa filtrā nesadalīsies, bet kļūs par barību aļģēm. Problēmas ar šo augu parasti rodas tiem, kas cenšas ietaupīt uz baktēriju iegādes rēķina vai nepareizi novērtējuši sava filtra iespējas.

 

Lai arī augs nav prasīgs, taču iespējams paātrināt tā augšanu, piebarojot ar CO2 (gāzveida vai šķidrā veidā). Vēlama ir arī piebarošana ar šķidrajiem mikroelementiem.

 

Apgaismojums ir ieteicams pietiekami spilgts, jo lielākajai daļai augu nepieciešams vismaz 10 stundu garš dienasgaismas laiks. Jāatzīmē, ka apgaismojumam ir ārkārtīgi liela nozīme auga attīstībā, un, ja tā nepietiek, tad Eleoharis “Mini” apstājas attīstībā un tā lapas izbalē.

 

Eleoharim “Mini” sakņu sistēma ir ļoti vāji attīstīta. Saknes ir ļoti plānas un jutīgas, augs spēj augt smalkā augsnē, bet lielāku augšanas efektu var sasniegt, izmantojot porainu substrātu. Pietiekams barības vielu daudzums ietekmē augšanas ātrumu un krāsas piesātinājumu.

 

 

Informācija par augu

 

Temperatūra

22-26°С

pH līmenis

5.5 – 7.5

Ūdens cietība

4 – 20 dGH

Augšanas ātrums

lēns

Augstums

3 – 5cm

Prasība pēc apgaismojuma

vidēja

Prasība pēc CO2

vidēja

 

 

 

 

 

Ko nozīmē "1-2-Grow!"?
“1-2-Grow!” – tā ir jaunu augu kultivēšana, kas audzēti uzņēmuma Tropica laboratorijā. Tiek piegādāti veselīgi, tīri augi, bez gliemežiem, aļģēm un pesticīdiem, tāpēc tie ir pilnīgi nekaitīgi jutīgajām garnelēm un zivīm. Visi produkti “1-2-Grow!” aizsargāti no visa veida kaitēkļiem un citām likstām, pret ko varētu iebilst akvāriju īpašnieki. Nelielā tvertnē jūs saņemat lielu skaitu augu, kurus var sadalīt mazās porcijās un aptvert lielu akvārija platību. Augi atrodas īpašā barojošā vidē un var pietiekami ilgi gaidīt stādīšanas brīdi. No augu uzdīgšanas un iesakņošanās brīža līdz to nonākšanai pārdošanā nepeiet vairāk par 2-3 nedēļām, bet to garantētais uzglabāšanas laiks ir līdz 3 mēnešiem, tā ka nav vietas uztraukumam par iegādātās preces svaigumu.

Šo augu stādīšana ir ļoti vienkārša, jums tikai jāizņem augs no konteinera, mazgājot zem tekoša ūdens (15-26 ° C), jāatbrīvo tas no barojošā gēla, ar asām šķērēm jāsadala mazākās vienībās un ar pinceti jāiestāda saknes zemē vai substrātā. Ja rūpēsities par nepieciešamo mēslojuma daudzumu, atbilstošu CO2 koncentrāciju, tad no mazajiem dīgstiem ātri iegūsiet kuplu augu ar pārsteidzoši krāsainu izskatu.
 
Augus pērkot, svarīgi zināt! Vienmer.lv speciālisti zina, kādos apstākļos jāuzglabā augi, mēs nodrošinām augiem tādus pat apstākļus kā Tropica ražotājs, tāpēc pie mums pirktie augi vienmēr būs svaigi neatkarīgi no tā, kad mēs tos esam saņēmuši.
Jēdziens “veci” vai “aizstāvējušies” augi mums nav pieņemams, mēs tos veiksmīgi un ātri realizējam.

« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Preces tips:


Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

Stikla trauks akvārija augu stādīšanai
Piederumi »
€ 9.50 

Cardamine lyrata
Augi »
€ 5.50 

Raglapes
Augi »
€ 4.50 

Limnobium laevigatum
Augi »
€ 4.99 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X