Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Putni
Kaķi
Suņi
Sausā barība (28)
Konservi (38)
Gardumi un papildbarība (23)
Trauki (11)
Rotaļlietas (6)
Mutes dobuma higiēna (4)
Kopšanas līdzekļi (13)
Šampūns un higiēnas līdzekļi (16)
Pastaigai (6)
Noderīgas lietas (5)
Barošana no pudeles (2)
Piedevas, vitamīni
Dresūrai (2)
Cērpamās ierīces
Pretparazītu līdzekļi (8)
Tualetes (7)
ATBAIDĪTĀJI (6)
TELPU KOPŠANA UN TĪRĪŠANA (3)
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Suņi   »   Sausā barība



Kods:064992502201
Nosaukums:Acana Puppy Small Breed
Īss apraksts:Barība mazo šķirņu kucēniem
Ražotājs:Acana (Kanāda)
vecuma prioritāte:Junior 

Cena:
23.99 
Citi preces modeļi:
Att.KodsModelisCenaGab.
-0649925026076 kg
49.50 
-0649925022012 kg
23.99 


Vairāk informācijas

PUPPY SMALL BREED- KUCĒNIEM, KURI PIEAUGUŠI SVĒRS LĪDZ 9 KG
Lai sekmētu mazo šķirņu kucēnu straujo fizisko attīstību, viņiem jānodrošina ar olbaltumvielām un taukvielām bagāts uzturs, ko sniedz dažāda veida svaiga vesela gaļa.

 

ACANA Puppy Small Breed barība satur daudz brīvās turēšanas apstākļos audzētu vistu gaļas, savvaļā zvejotas plekstes un dabiskā vidē dētas olas, turklāt to piegādā

 

SVAIGU WholePrey™ proporcijās, tādēļ tā ir bagāta ar barības vielām un garšīga.

 

ACANA barība nesatur graudus un “ātros” ogļhidrātus, piemēram, rīsus, tapioku vai kartupeļus, bet ir bagāta ar dzīvnieku valsts izcelsmes proteīniem, veicinot kucēna attīstību un uzlabojot vispārējo fizisko stāvokli.

 

Bioloģiskās atbilstības standartiem atbilstošā ACANA barība ir gatavota mūsu godalgotajās virtuvēs no Kanādā audzētajām labākajām un svaigākajām sastāvdaļām, garantējot to, ka jūsu kucēns ir vesels, laimīgs un spēcīgs.

 

Iepazīstieties ar sastāvdaļām – mēs domājam, ka jūs mums piekritīsiet.

VISA PAMATĀ IR GAĻA

Mūsdienu suņu uzbūve neatšķiras no viņu senču uzbūves, un mēs uzskatām, ka arī viņu ēdienkartei jābūt līdzīgai.Kā iespējams uzzināt, vai jūsu suņa barība ir bioloģiski atbilstoša? Jums gluži vienkārši jāatbild uz trīs ar gaļu saistītiem jautājumiem.

 

CIK DAUDZ GAĻAS?

 

ACANA Puppy Small Breed nesatur augu izcelsmes olbaltumvielu koncentrātus, un tās sastāvā ir 70% gaļas – līdz divas reizes vairāk nekā vairākumā specializētās suņu barības.


CIK DAUDZ SVAIGAS GAĻAS?
1/3 no ACANA barības sastāvā esošās gaļas ir SVAIGA, sniedzot nepieciešamās uzturvielas visbarojošākajā veidā, bet pārējās 2/3 ir kaltētas, nodrošinot spēcīgu un dabisku gaļas izcelsmes olbaltumvielu avotu.

 

CIK DAUDZ DAŽĀDU DZĪVNIEKU GAĻAS?


ACANA piedāvā dažāda veida dzīvnieku gaļu WholePrey™ proporcijās, tostarp gaļu, iekšējos orgānus un skrimšļus, kas piegādā barības vielas dabiskā un pilnvērtīgā veidā.

  • Brīvās turēšanas apstākļos audzētas vistas – gaļa, aknas, sirdis, nieres un skrimšļi, kas piegādāti svaigi no vietējām saimniecībām.
  • Dabiskā vidē dētas olas – veselas un svaigas, saņemtas no vietējām prēriju saimniecībām.
  • Savvaļas plekstes – veselas un svaigas no Ziemeļvankūveras salas piekrastes ūdeņiem.

 

Dabā nav sintētisku barības piedevu, un suņi un vilki apmierina savas uztura vajadzības, patērējot medījumu dzīvniekus; muskuļu gaļa nodrošina olbaltumvielas, aknas, nieres un spēķes piegādā vitamīnus un minerālvielas, kauli un skrimšļi sniedz kalciju un fosforu.

 

CINKS | MŪSU VIENĪGĀ PIEDEVA

ACANA barība atspoguļo dabisko uzturu, iekļaujot gaļu, iekšējos orgānus un skrimšļus tādās proporcijās, kas nodrošina dabisku un pilnvērtīgu barību, nodrošinot koncentrētu un dabisku it visu to barības vielu avotu, kurām jābūt suņa uzturā. Tādēļ būtībā visas ACANA iekļautās barības vielas ir sastopamas dabiskā veidā un nav sintētiskas.

 

LABĀKĀS UN SVAIGĀKĀS KANĀDĀ AUDZĒTĀS SASTĀVDAĻAS

ACANA Puppy Small Breed satur nepārspēti daudzveidīgas vietējas izcelsmes sastāvdaļas, kuras audzējuši vai zvejojuši cilvēki, kurus mēs pazīstam un kuriem uzticamies, tā ir atzīta par piemērotu lietošanai cilvēku uzturā un pēc tam katru dienu svaiga piegādāta mūsu godalgotajās virtuvēs!

 

Atkaulota svaiga vistas gaļa (16 %), dehidrēta vistas gaļa (13 %), dehidrēta tītara gaļa (13 %), sarkanās lēcas, veseli zaļie zirņi, svaigas vistas ķidas (aknas, sirds, nieres) (7 %), vistu tauki (7 %), svaigas veselas olas (3 %), svaiga, iztīrīta plekste (3 %), dehidrēta siļķe (3 %), siļķu eļļa (3 %), saulē kaltēta lucerna, zaļās lēcas, lauka pupas, veseli dzeltenie zirņi, zirņu šķiedras, svaigi vistas skrimšļi (2 %), kaltētas brūnaļģes, svaigi veseli ķirbji, svaigs veselu sviesta ķirbju biezenis, svaigi veseli pastinaki, svaigi kacenkāposti, svaigi spināti, svaigi sinepju laksti, svaigi rāceņu laksti, svaigi veseli burkāni, svaigi ‘Red Delicious’ šķirnes āboli, svaigi ‘Bartlett’ šķirnes bumbieri, ar sublimācijas metodi žāvētas vistu aknas, ar sublimācijas metodi žāvētas tītaru aknas, svaigas veselas dzērvenes, svaigas veselas mellenes, cigoriņa sakne, kurkuma, īstais mārdadzis, lielais diždadzis, lavanda, ārstniecības alteja, mežrozītes.

 

Pārtikas piedevas: cinka aminoskābju hidrāta helāts: 100 mg. Zootehniskās piedevas: Enterococcus faecium

 

JŪSU KUCĒNS IR ĪPAŠS

Gluži kā jūs, arī jūsu kucēns ir unikāls indivīds, kura barības prasības mainās atkarībā no vides, vecuma un aktivitātes.


Tālāk tabulā ir norādīts sākuma punkts, kas pēc vajadzības jāpielāgo, lai saglabātu optimālu svaru un labu veselības stāvokli. Mēs jums iesakām novērot sava kucēna svaru un pēc vajadzības pielāgot barības devas. Mēs iesakām barot suni divreiz dienā un vienmēr nodrošināt svaigu, tīru ūdeni.

 

*Izmantojiet standarta 250 ml/120 g mērkrūzi. Pasniedziet sausu vai nedaudz samitrinātu. Regulāri apmeklējiet veterinārārstu. Lai barību ilgāk saglabātu svaigu, mēs iesakām cieši noslēgt barības maisu un uzglabāt to vēsā, sausā vietā.


KALORIJU SADALĪJUMS

Salīdzinot ar tradicionālo barību, ACANA nodrošina vairāk kaloriju no olbaltumvielām un taukiem un mazāk no ogļhidrātiem, tādējādi samazinot aptaukošanās risku un veicinot labu kucēna veselību un attīstību.


Pārveidotā enerģija ir 3660 kcal/kg (439 kcal uz 250 ml/120 g kausiņa), tostarp 32% no olbaltumvielām, 22% no augļiem un dārzeņiem un 46% no taukiem.

 

BARĪBA AR GAĻAS SASTĀVU, KAS LĪDZINĀS KUCĒNA DABISKAJAM UZTURAM.
Visu suņu priekštecis ir pelēkais vilks. Lai gan gadiem ilgajā suņu sugas audzēšanā ir radīti simtiem “citāda izskata vilku”, suņu organisma iekšējās funkcijas ir palikušas nemainīgas, tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka arī viņu uztura prasības ir tādas pašas.


Mūsu godalgotā bioloģiskās atbilstības filozofija ir vienkārša: suņa dabiskajai attīstībai atbilstošs gaļas daudzums, svaigums un daudzveidība, vienlaikus ierobežojot ogļhidrātus un sintētiskās sastāvdaļas, kas neatbilst suņa dabiskajam uzturam.


DAUDZ GAĻAS (70%)

Jūsu suns ir bioloģiski pielāgojies ar gaļu un olbaltumvielām bagātam uzturam. Tādēļ mēs iekļāvām ACANA Puppy Small Breed sastāvā 70% gaļas, tostarp brīvās turēšanas apstākļos audzētu vistu gaļu, savvaļā zvejotas zivis un dabiskā vidē dētas olas, kas piegādātas no vietējā reģiona saimniecībām, turklāt tas viss iegūts no dzīvniekiem, kas atzīti par piemērotiem lietošanai cilvēku uzturā.


Salīdzinot ar tradicionālo suņu barību, kas bieži satur ļoti maz gaļas, un šī gaļa reti nāk no cilvēku uztura ķēdes.


DAUDZ SVAIGAS GAĻAS SASTĀVDAĻU (1/3)

Svaiga gaļa ir visdabiskākais un barojošākais gaļas veids. Tādēļ 1/3 no ACANA barības sastāvā iekļautās putnu gaļas, zivīm un olām ir autentiski svaigas, bagātas ar barības vielām un garšīgas, bet pārējās 2/3 ir kaltētas, nodrošinot spēcīgu un dabisku olbaltumvielu avotu. Visas veida gaļa ir iegūta no dzīvniekiem, kuri atzīti par derīgiem izmantošanai cilvēku uzturā.


Salīdzinot ar tradicionālo suņu barību, kas reti satur autentiski svaigu gaļu.


SVAIGAS GAĻAS DAUDZVEIDĪBA (3)

Dabā suņi pārtiek no dažādiem medījuma dzīvniekiem. Tādēļ ACANA barībai raksturīga daudzveidība – brīvās turēšanas apstākļos audzētas vistas, veselas olas un zivis – viss bagātīgi barojošās WholePrey™ gaļas, iekšējo orgānu un skrimšļu proporcijās, atdarinot dabisko uzturu un iztiekot bez garajiem sintētisko piedevu sarakstiem, kas atrodami tradicionālajā suņu barībā.


Salīdzinot ar tradicionālo suņu barību, kas satur vienu vai divus gaļas veidus, turklāt tie reti ir WholePrey™ proporcijās un satur daudz dažādu sintētisko piedevu.


AR GAĻAS IZCELSMES OLBALTUMVIELĀM BAGĀTS UZTURS (33%)

ACANA nesatur zirņu vai kartupeļu olbaltumvielu koncentrātus, kas šobrīd bieži sastopami suņu barībā; bagāto olbaltumvielu saturu tai nodrošina augstākā labuma dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas (nevis augu), nodrošinot slaidas muskuļu masas veidošanos un barojot suni atbilstoši viņa vajadzībām, kas radušās evolūcijas gaitā.


Salīdzinot ar tradicionālo suņu barību, kurā parasti ir vai nu zems olbaltumvielu līmenis (un daudz ogļhidrātu), vai arī, lai apmierinātu prasības pēc olbaltumvielām, izmantoti nepiemēroti augu izcelsmes olbaltumvielu koncentrāti.


IEROBEŽOTS OGĻHIDRĀTU DAUDZUMS (25%)
Suņu dabiskajā uzturā ir ļoti maz ogļhidrātu, kas atzīti kā galvenais aptaukošanās un diabēta cēlonis. Tādēļ ACANA ierobežo ogļhidrātu daudzumu un aizvieto “ātros” ogļhidrātus (piemēram, rīsus, kartupeļus un tapioku) ar augļiem un dārzeņiem, kuriem ir zems glikēmiskais indekss.


Salīdzinot ar tradicionālo suņu barību, kurā ogļhidrātu saturs bieži vien pārsniedz 50% un kuras sastāvā ir sastāvdaļas ar augstu glikēmisko indeksu, piemēram, kartupeļi, tapioka un rīsi.

 

PAREDZĒTA GAĻĒDĀJIEM DZĪVNIEKIEM

Iespējams, viņi izskatās atšķirīgi, tomēr jūsu kucēnam ir tāda pati anatomiskā uzbūve kā pelēkajam vilkam – tas nozīmē, ka viņš ir cēlies no gaļēdājiem dzīvniekiem un ir pielāgojies ar gaļu, olbaltumvielām un taukiem bagātam uzturam.

 

Pamatojoties uz šo bioloģisko faktu, kā arī, lai veiktu barības vielu analīzi, kas atspoguļo uzturu, ko jūsu sunim sniegtu māte daba, ACANA satur daudz barojošu olbaltumvielu un tauku, vienlaikus ierobežojot nevēlamos ogļhidrātus.

 

GARANTĒTĀ ANALĪZE

Kopolbaltumvielas (min.) 33 %
Koptauki (min.) 20 %
Koppelnu (maks.) 7 %
Kopšķiedras (maks.) 5 %
Mitrums (maks.) 12 %
Kalcijs (min.) 1.5 %
Fosfors (min.) 1.1 %
Omega-6 taukskābes (min.) 2.7 %
Omega-3 taukskābes (min.) 1 %
DHA (min.) 0.3 %
EPA (min.) 0.3 %
Glukozamīns (min.) 1400 mg/kg
Hondroitīna sulfāts (min.) 900 mg/kg
Linolskābe (min.) 2.5 %
Ogļūdeņraži (NFE) 23 %

 

VITAMĪNI UN MINERĀLVIELAS

VITAMĪNI
A vitamīns 13.5 KIU/kg
D3 vitamīns 1,300 IU/kg
E vitamīns 120 IU/kg
B1 vitamīns (tiamīns) 6 mg/kg
B2 vitamīns (riboflavīns) 7 mg/kg
B3 vitamīns (niacīns) 55 mg/kg
B5 vitamīns (pantotēnskābe) 19 mg/kg
B6 vitamīns (piridoksīns) 2.75 mg/kg
B12 vitamīns 0.08 mg/kg
Folijskābe 1.3 mg/kg
Holīns 2,200 mg/kg

 

MINERĀLVIELAS
Nātrijs 0.35 %
Hlors 0.50 %
Kālijs 0.75 %
Magnijs 0.13 %
Dzelzs 170 mg/kg
Cinks 200 mg/kg
Varš 17 mg/kg
Mangāns 13 mg/kg
Jods 2.01 mg/kg
Selēns 0.6 mg/kg

 

AMINOSKĀBES

Lizīns 2.18 %
Treonīns 1.28 %
Metionīns 0.64 %
Izoleicīns 1.31 %
Leicīns 2.30 %
Valīns 1.60 %
Arginīns 2.31 %
Fenilalanīns 1.38 %
Histidīns 0.69 %
Triptofāns 0.40 %
Cistīns 0.35 %
Tirozīns 0.90 %
Metionīna-cisteīns 0.99 %
Fenilalanīnsa-tirosīns 2.28 %

 

AUGU VALSTS IZCELSMES SASTĀVDAĻAS

Cigoriņa sakne 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Piena dadzis 100 mg/kg
Mārdadžu sakne 100 mg/kg
Lavanda 100 mg/kg
Altejas sakne 100 mg/kg
Mežrozītes 100 mg/kg


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

Schesir SMALL PUPPY
Sausā barība »
€ 5.99 

Orijen 6 Fish
Sausā barība »
€ 6.90 

Acana Grass-Feed Lamb suņiem
Sausā barība »
€ 29.99 

Acana Wild Coast suņiem
Sausā barība »
€ 24.50 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X